2017.07.01-2018.06.30. „Légy Te is STEM csillag” pályázat.

Célja a középiskolás lányok szemléletformása, érdeklődésének felkeltése a STEM (Science,Technology, Engineering, Mathematics) területek iránt, a közvetlen kapcsolatok kiépítése a közép- és felsőfokú oktatás és az intézmények, vállalkozások között. 

A PROJEKT

Az I. félévi alapozóban, lehetőleg szombati napokon, látogatásokat terveztünk a legendás Bolyai Intézetbe, az ELI-ALPS-hoz, a Biológiai Kutató Központba, az EPAM új, Tisza-parti irodaházába és felkeltettük a lányok érdeklődését az SZTE Mérnöki Karon folyó innovációs gondolkodás, izgalmas kutatások iránt is. A II. félévben az alapprogramot látogató 50-60 főből, motivációs levéllel választottuk ki azt a 25 középiskolás leánytanulót, akiknek a felsőoktatási intézményekkel és az EPAM szegedi irodájával együttműködve, speciális fejlesztő kurzust kínáltunk. A programok a tanulók számára térítésmentesek voltak. 

2022. „Hangerőszak _HESZ” projekt

Nemzeti Együttműködési Alap, Magyarország Miniszterelnöksége és a Bethlen Gábor Alapkezelő N. Zrt. támogatásával létrejött projekt egy Internetes kampány volt a Facebookon és az Instagramon főleg a fiatalok figyelmét felhívni arra, hogy a hangos zene milyen károkat okozhat. https://www.facebook.com/profile.php?id=100078743122422. A kampány 232 792 fiatalt ért el.