2006. októbertől 2008. októberig voltam elnök. Munkámat segítette Kovács Ágnes elnökhelyettes és Gróf Róza titkár, valamint az összes klubtag.

Folytattuk a klub kialakult standard programjait: a decemberi almavásárt, melyből a Sólyom utcai Iskola karácsonyát és a Hallássérültek mikulását fedeztük. Megtartotuk a vacsoraesteket, 2006-ban tartottuk először a Novotel Hotelben az estet, ezért ennek megszervezése a korábbiaktól eltérő feladatot jelentett.

Új feladatként jelentkezett a társklubokkal való kapcsolat, főként két klubbal erősödött meg: a berni Arcadia Club jelentős adományt küldött a Sólyom utcának a klub művészeinek közreműködésével tartott hangversenyek bevételéből, így az iskolában egy eurokonform játszóteret tudtunk kialakítani.

A másik klub a németországi Gelsenkirchen_Buer Club, akik új ötletként vajdasági magyarul tanuló diákoknak ajánlottak fel jelentős ösztöndíjat, a diákok kiválasztását és a díj közvetítését klubunkra bízták. Az ötlet Elisabeth Fessl de Alemanyé volt. Két vajdasági (magyarcsernyei) diákot és két Szegeden a Kelemen János Színitanodában tanuló vajdasági diákot támogattak 3 éven át. Minden támogatott hallgató sikerrel végezte tanulmányait és azóta is a Vajdaságban dolgozik, ott terjesztve a magyar nyelvű kultúrát.

A nemzetközi klubokkal való szorosabb kapcsolat több személyes találkozást tett lehetővé Szegeden és külföldön. Mindkét klubból érkeztek vendégek, és mi is utaztunk Bernbe, Gelsenkirchen-Buer-ba, valamint Magyarcsernyére, ahol meggyőződtünk róla, hogy az ottani iskolának mekkora szüksége van magyarországi kapcsolatokra, erkölcsi és anyagi támogatásra.

Ebben a két évben több alkalommal volt módunk a médiában is megjelenni: a Városi Televízióban, valamint a Webrádióban több riport készült.