A 2010-12-ig tartó ciklus terveivel és programjaival részben folytatni kívánjuk a Zenével együtt másokért programunkat, melynek keretében az általunk támogatott zenészek sérült gyermekeknek adnak zenei műsorokat. A gyerekek kézbe vehetik a hangszereket, megszólaltathatják őket. Ritmust, mozgásformát, változatosságot visznek ezzel életükbe.

Fontosnak tartjuk az élethossziglan való tanulás elősegítését. Így az elkövetkezendő két esztendőben olyan témakörök jelentős előadóit hívtuk és hívjuk meg, akik a Soroptimist club mozgalom által meghirdetett témákban tartanak előadásokat, úgymint ivóvíz, környezet védelem egészségmegőrzés, kultúra és az Eu-val kapcsolatos ismeretek.

A továbbiakban is célkitűzéseink közé tartozik a halmozottan hátrányos helyzetű, sérült gyermekek és szüleinek segítése. Így a GEMMA Szociális Szolgáltató Központ és Fejlesztő Iskola, a Klúg Péter Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Diákotthon, valamint a Sólyom utcai Általános Iskola eszközökkel és pénzadományokkal való támogatása.

Nemzetközi összefogással, testvérklubjaink adományaival (Arcadia Club Bern, Svájc , Ilkley Club Anglia) és természetesen klubunk jelentős összeggel támogatta az árvíz, és belvíz sújtotta Ócsanálos község iskolájának szigetelését.

Összefogva a CORA áruházlánc vezetőségével, jótékonysági vacsoraestünk bevételéből nagy értékű műszerrel támogatjuk az Szegedi Tudományegyetem gyermekgyógyászati Klinikájának műszerparkját a hatékonyabb gyógyítás érdekében.

Pályázataink, rendezvényeink, jótékonysági koncertünk és vacsoraestünk bevételei olyan célokat szolgálnak, melyek az elesetteken, bajba jutottakon próbálnak segíteni.

2012-ben ünnepeljük megalakulásunk 20. évfordulóját, melynek megtartására már ez évben elkezdtük az előkészületeket. Rendezvényeinkre szeretettel várjuk a magyarországi és külföldi testvérklubjainkat és minden kedves támogatónkat, akik eszméinkkel, törekvéseinkkel egyetértenek.